Odd Molly kevät/kesä 2017 – Real is Amazing

Kevään ja kesän 2017 mallisto Real is Amazing on nyt julkistettu. Inspiraation lähteinä ovat kansainvälinen laulaja-lauluntekijä Saie Saie sekä Topanga-kanjonin erämaa, jossa hän asuu ja toimii aktiivisesti Amerikan villihevosten pelastamiseksi. Vilpitön intohimo rohkaista ja voimaannuttaa nuoria tyttöjä on juurtunut syvälle DNA:hamme, ja se tulee esiin tämän jännittävän ja laajan, taiteilija Saie Saien kanssa luodun projektin kautta. Tänä sesonkina olemme täynnä Topanga-kanjonin ällistyttävän luonnon energiaa. Kanjoni on paikka, jossa villihevoset rikastuttavat läsnäolollaan maisemaa edelleenkin. Unenomainen ja vaikuttava maisema yhdistettynä tämän taiteellisen paikan vapaaseen ja boheemiin henkeen muokkaavat tämän sesongin luovan ilmaisun visiota.

Taustalla oleva tarina

Tämän sesongin kunnianosoitusmalliston inspiraation lähteenä on laulaja-lauluntekijä Alex Saidac, taiteilijanimeltään Saie Saie. Kyseessä on kansainvälinen taiteilija, joka kohtaa maailman itsenäisesti, tavoitteenaan saavuttaa kaikki haluamansa. Hän on ollut upea inspiraation lähde tälle kunnianosoitusmallistolle. Malliston suunnittelu vihjaa itseluottamuksesta sekä tytöstä, joka on huomaavaisen ja kehittyvän kulttuurin symboli – tytöstä, jolla on aidosti villi sydän, niin kuin Saie Saiella. Hänen uusi singlensä "Bones" on selkeä kannanotto, jonka inspiraationa toimii hänen intohimonsa pelastaa amerikkalaiset villihevoset: hän näyttää tämän konkreettisesti vuonna 2017 lähtiessään "Wild One" -konserttikiertueelle Kalifornian rannikkoa pitkin matkaten hevosen selässä. Toteuttaakseen unelmansa hän julkaisi hiljattain upean musiikkivideon. Sen tavoitteena on käynnistää Kickstarter-kampanja, jolla kerätään varoja Saie Saien "Wild One" -kiertueeseen. Tämä vaikuttava video näki päivänvalon Odd Mollyn tuella, sillä me haluamme jatkuvasti tuoda esiin ja rohkaista nuoria ja inspiroivia tyttöjä, jotka uskaltavat kulkea omia polkujaan.

MALLISTO

Mallisto sisältää runsaita brodeerauksia, vahvoja printtikuvioita sekä ihania pitkiä hihoja, joissa on trumpettihihansuut – elämää sykkivä sekoitus materiaaleja sekä maanläheisiä ja auringonvaalentamia ruosteen, luonnonvalkoisen, hiekan ja sinisen sävyjä. Leikkaukset ovat pidempiä ja neuleet kevyempiä – ja kaikki huokuvat itsevarmuutta, mutta ovat silti romanttisia.

Biografia: Kansainvälinen laulaja-lauluntekijä Saie Saie

Saie Saie on kansainvälinen taiteilija sanan varsinaisessa merkityksessä – hän on elänyt suurimman osan elämästään matkalaukkuelämää. Hän syntyi Ruotsissa ja kasvoi osin Argentiinassa – nyt hän on vihdoin asettunut asumaan Los Angelesiin. Saie Saie on kotoisin Tukholmasta, ja laulujen kirjoittaminen ollut hänelle aina hyvin luonnollinen tapa ilmaista itseään. Hän on saanut vaikutteensa soulista ja hiphopista, jotka sekoittuvat täydellisesti hänen aikaisempaan uraansa ruotsalaisen popin parissa. Saie Saie on poikatyttö, joka ei pelkää kynsien katkeamista. Hän kohtaa maailman itsenäisenä naisena pyrkien saavuttamaan sen, mitä haluaa. Samana vuonna, jolloin Saie Saie valmistui Pohjois-Ruotsin arvostetusta Music Makers -koulusta, hän teki sopimuksen Sofo Recordsin (Universalin alaisuudessa toimiva levy-yhtiö) kanssa. Myöhemmin hänelle tarjottiin maailmanlaajuista levytyssopimusta Universal Music Groupin kanssa, joka puolestaan johti sopimukseen Island Records UK:n kanssa. Hänen ensimmäinen singlensä "We Shine" oli Britannian tanssilistalla 43 viikkoa, ja hänen toinen singlensä "Stay In This Moment" pysyi samalla listalla 52 viikkoa. MTV pyöritti Saie Saien videoita jatkuvasti, Puma sponsoroi häntä, ja hän sai valtavasti soittoaikaa radioissa kaikkialla Skandinaviassa, Argentiinassa, Singaporessa, Japanissa, Indonesiassa ja Balilla. "We Shine" ja "Stay In This Moment" pääsivät Ruotsin iTunesin 3:n parhaan joukkoon, tarjouksia sateli TV:stä ja radioista tälle nuorelle lahjakkuudelle – mutta hänen unelmansa oli vielä kaukana toteutumisesta. Saie Saie tajusi, että hänen kutsumuksensa oli käyttää musiikkia välineenä, jolla saada ihmisille hyvä mieli – ja tanssin ja popin maailma ei ollut oikea paikka sellaiseen. Joten hän lähti... kulkemaan omaa tietään... muuttaen nimensä Saie Saieksi (isänsä kunniaksi), ja nyt hänen työnsä hedelmät ovat täynnä hänen kahta suurta intohimoaan, hevosia ja musiikkia. Saie Saie on taiteilija, jolla on tehtävä. Hänen tehtävänsä on käyttää lyyristä kynää miekkana – kannattaa pistää muistiin!