KÄYTTÖEHDOT

Neneh Cherryn ja Titiyon mallikappaleluomusten huutokaupat pidetään Odd Mollyn Instagram-tilillä @oddmolly 8. maaliskuuta klo 9.00 ja 10. maaliskuuta klo 23.59 välisenä aikana. Kaikki huutokauppojen tuotot lahjoitetaan Kvinna Till Kvinna Foundation -säätiölle.

Huutokauppatarjouksen tekeminen:
Voit osallistua huutokauppaan tekemällä tarjouksen tietyn mallikappaleluomuksen kommenttikentässä. Kaikki tarjoukset tehdään euroissa. Voit kuitenkin suorittaa maksun paikallisessa valuutassasi. Lähtöhinta on 50 euroa. Kunkin tarjouksen tulee olla suurempi kuin edellinen johtava tarjous. Tarjouksen tekijä päättää korotuksen suuruuden.

Korkein tarjous voittaa kunkin huutokaupan sen loppuessa 10. maaliskuuta klo 23.59. Odd Molly jättää tällöin kommentin kuhunkin huutokauppaan ilmoittaen, että huutokauppa on päättynyt. Viimeinen kommentti ennen Odd Mollyn päättökommenttia on voittaja.

Voit peruuttaa tarjouksen, jos:
Tarjosit vahingossa väärän summan. Halusit esimerkiksi tarjota 20 euroa 200 euron sijaan. Tässä tapauksessa tee tarkoittamasi tarjous heti, kun olet perunut väärän tarjouksen.

Odd Molly voi poistaa tarjouksen, jos:
Tarjous on epätavallisen korkea emmekä saa tarjouksen tekijään yhteyttä Instagramin yksityisviestitoiminnon kautta. Voittajatarjousten tekijöihin otetaan yhteyttä Instagramin yksityisviestitoiminnon kautta. Jos emme saa vastausta 48 tunnin kuluessa, tuotteet myydään toiseksi korkeimman tarjouksen tekijälle. Voittajan vastuulla on tarkastaa yksityisviestinsä.

Tarjousta pidetään sitovana sopimuksena. Tämä tarkoittaa, että kun teet tarjouksen tuotteesta, sitoudut voittaessasi ostamaan sen.

Ostaminen:
Jos olet huutokaupan voittaja, maksu tulee suorittaa euroissa tai vastaavassa paikallisessa valuutassa ruotsalaisen Bankgiro-järjestelmän kautta tai kansainvälisenä tilisiirtona IBAN-tilillemme. Maksun on saavuttava meille kolmen päivän kuluessa huutokaupan loppumisesta. Me teemme tilisiirron Kvinna Till Kvinna Foundation -säätiölle ja lähetämme sinulle tositteen siirrosta.

Toimittaminen:
Odd Molly maksaa toimittamisen. Voimme toimittaa tilauksia kaikkiin EU-maihin (lukuun ottamatta Tšekkiä ja Slovakiaa), Mansaarille, Monacoon, Norjaan, Sveitsiin, Ahvenanmaalle, Färsaarille, Jerseylle, Guernseylle, Gibraltarille, San Marinoon, Andorraan, Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Australiaan.

Peruutus/palautus:
Voit peruuttaa/palauttaa ostoksen 14 päivän kuluessa.
Peruutusoikeus on voimassa kaikissa Euroopan talousalueen maissa.
Sinun tulee itse maksaa palautus.
Et voi vaihtaa voittamaasi huutokauppatuotetta rahaksi.

Henkilötietojen käsittely:
Käsittelemme kaikkia henkilötietoja Odd Mollyn GDPR-käytännön mukaisesti.