Ylistys naisille joka puolella maailmaa

7. maaliskuuta 2017

LUO JA INSPIROI – VAPAUTA MIELESI

3. heinäkuuta 2016

Olemme superylpeitä voidessamme ilmoittaa yhteistyöstä, jossa olemme lyöttäytyneet yhteen luovan @aliencreature:n kanssa. Hän osoittaa värikkäillä hiuksillaan ja työtilallaan, että kuka tahansa voi luoda ja kaikki voivat inspiroida muita ihmisiä luovuuteen. Tällä kertaa @aliencreature on luonut rajoitetun erän piirustuslehtiöitä, jonka kanssa voit päästää luovuutesi valloilleen ja löytää oman taiteilijaluonteesi.


Katso @aliencreature:n haastattelu alta.


MAAILMAN ENSI-ILTA – ODD MOLLY -KENGÄT

13. maaliskuuta 2016

Julkaisemme nyt Odd Mollyn ensimmäisen kenkämalliston! Espadrillomme ovat tämän kauden ehdoton juttu! Ne on valmistettu kuvioidusta puuvillakankaasta, jossa on brodeerauksia ja printtikuvioita. Valitse joko paksu- tai matalapohjaiset sandaalit. Pohjat ovat punottua hamppua, ja ne sopivat täydellisesti kesän kaikkiin retkiin.


Odd Molly ei tunne rajoja! Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa, että julkaisemme malliston yhteistyössä lahjakkaan ja upean tanssijan ja muotibloggarin, Minna Someron, kanssa. Voit nähdä hänen tanssivan uusissa kengissämme täällä!Odd Mollyn opas Los Angelesiin:

8. helmikuuta 2016

Juhliaksemme uuden denim-mallistomme julkistamista yhdistimme voimamme muutamien todella inspiroivien tyttöjen kanssa, jotka kaikki ovat erityisen mieltyneitä enkelten kaupunkiin. Yksi heistä on Eddie, Los Angelesissa asuva bloggaaja, malli ja terveysalan yrittäjä. Toinen on Awa, hämmästyttävän lahjakas laulaja ja lauluntekijä. Ja kolmas on Elsa, joka on yksi Ruotsin arvostetuimmista lifestyle-bloggaajista ja joka unelmoi ryhtymisestä kokopäiväiseksi taiteilijaksi. He sekä Bloke & Bird -rockbändin laulaja Jennifer paljastavat Los Angelesin suosikkipaikkansa, jotta sinäkin pääset nauttimaan niistä. He lähtivät denimiin pukeutuneina Hollywood Hills -kukkuloille, Venice Beachille ja moniin muihin paikkoihin. Los Angelesissa on kyse mahtavasta ruoasta, hyvästä musiikista ja siitä, että jokaisesta päivästä otetaan kaikki irti tässä mahdollisuuksia tulvivassa kaupungissa!


Venice Beach


Kulttuurien kohtaamispaikka, joka tunnetaan omalaatuisista ihmisistään, muusikoistaan, katutaitelijoistaan, kauniista rantakadustaan ja kuuluisasta satamalaituristaan. Yksi asia on varma: Venice Beachillä ei ole koskaan tylsää. Jos pidät meren antimista, Bubba Shrimp on ehdoton juttu!


”Minä kerta kaikkiaan rakastuin kaupungin sykkeeseen!” – Awa Santesson-Sey


1800 Ocean Front Walk, Venice Beach, 90291

Los Feliz


Alue, joka on täynnä vintage-liikkeitä, kirjakauppoja ja upeita mahdollisuuksia ihmisten katselemiseen. Muista syödä kananmunia Benedictin tapaan ikonisessa 1930-luvun tyylisessä Figaro Bistrot -ravintolassa.


”Los Angelesissa saan olla se, kuka haluan olla. Siellä voin kokeilla erilaisia asioita, olla luova ja kokea vapautta!” – Jennifer Åkerman


1802 N.Vermont Ave. Los Angeles, 90027

Täällä tarjotaan mehua


Herätys: aurinko paistaa ja mehu on vastapuristettua. Tämä mehuseurue kokoontui eräänä päivänä aamiaisen merkeissä, jolloin Alex tapasi Gregin ja muoti terveyden: heillä synkkasi heti hienosti.


”Uskon terveen elämän olevan sitä, että pyrkii voimaan hyvin ja ravitsemaan kehoaan parhaalla mahdollisella tavalla – syömällä luonnonmukaista ja puhdasta ruokaa, liikkumalla säännöllisesti, nauramalla ja olemalla myönteinen.” – Eddie Mitsou Pettersson


8366 West 3rd Street, Los Angeles, 90048

Abbot Kinney


Abbot Kinney Boulevardilla on kaikkea uniikeista taidegallerioista luomukahviloihin. Gjusta Bakeryssä tarjotaan taivaallista luomubrunssia ja kaupungin parasta kahvia. Historiallinen kohde, joka kirjoittaa historiaa uudelleen.


”Olen erittäin spontaani, ja Los Angeles on kaupunki, jossa tapahtuu aina jotakin. Se sopii minulle täydellisesti.” – Elsa Ekman


320 Sunset Avenue, Venice Beach, 90291

Hollywood Hills


Mene ylös Griffith Observatory Park -puistoon, vedä syvään henkeä ja katsele ylhäältäpäin kaupunkia, joka ei koskaan nuku.


Lennä korkealla ja unelmoi isosti!


2800 E Observatory Rd, Los Angeles, 90027Kiitos, Eddie, Elsa, Awa ja Jennifer, että laaditte meille tämän Los Angeles -oppaan: olette kaikki tähtiä omalla loistavalla tavallanne ja todella inspiroivia kaikessa mitä teette!

@oddmolly
#oddmolly #oddmollyxla

Eddie Mitsou Pettersson – www.eddiemitsou.com /@eddiemitsou
Elsa Ekman – www.elsaekman.se / @elsaekman
Awa Santesson-Sey – www.awasey.se /@awasantessonsey
Jennifer Åkerman – www.jenniferakerman.metromode.se / @jjakerman

Valokuva: Emma Elwin

Parhaat paikat Los Angelesissa

Gjusta Bakery – www.gjusta.com
Joan's on Third – www.joansonthird.com
Figaro Bistrot – www.figarobistrot.com
Polkupyörävuokraamo Venice Beachillä – www.jaysrentalsvb.com
Griffith Observatory -observatorio – www.griffithobservatory.org
Squares ville Vintage – www.squaresvillevintage.com
Skylight Books – www.skylightbooks.com
Urth Caffé – www.urthcaffe.com
Café Stella – www.cafestella.com
Gracias Madre – www.graciasmadreweho.com
Cecconis – www.cecconiswesthollywood.com
Sunset Junction Coffee Shop – www.sunsetjunctioncoffeeshop.com
Grand Central Market -kauppahalli – www.eggslut.com


#oddmolly

Jaa parhaat Odd Molly -valokuvasi Instagramissa hashtagillä #oddmolly, niin voit saada kuvasi näkyviin Instagram-tilillemme.
Kunnianosoitus nimimerkille @krickelin

Kristin Lagerqvist on freelance-valokuvaaja, joka asuu Ruotsin Varbergissa ja kirjoittaa ihanaa blogia sekä julkaisee Instagram-tilillä @krickelin. Kristin valtasi Instagram-tilimme muutamaksi päiväksi, ja jakaa siellä inspiroivia kuvia viikoltaan. Katso kuvat ja lue lisää Kristinistä alta. Lisää inspiraatiota saat tutustumalla hänen blogiinsa: http://www.lovelylife.se/krickelin/Kuinka löysit oman sisustustyylisi?

Se muotoutui ajan saatossa ja muuttuu koko ajan. Olen aina ollut luova. En myöskään halua käyttää omaisuuksia sisustusesineisiin tai tehdä kodistani täsmälleen samanlaista kuin kaikilla muilla. Olen ollut kodissani aika impulsiivinen usean vuoden ajan. Nyt yritän olla harkitsevaisempi siinä, miten kulutan, ja huomioida ympäristön. Vintage on hienoa.Mikä saa sydämesi pamppailemaan kirpputoreilla?

Juuri nyt yritän löytää suuren öljymaalauksen. Tiedän, mikä aiheen tulee olla, kun näen sen.Kertoisitko meille kotisi kallisarvoisimmasta esineestä?

Minulla ei oikeastaan ole sellaista. Kallisarvoisinta minulle ovat täällä asuvat ihmiset. Jos jotakin on mainittava, sen täytyy olla pelargoniakokoelmani tai tuolit ruokapöydän ympärillä.Mitä on hauskinta siinä, että jaatte kokemuksianne blogissanne ja Instagramissa?

Yhteisöt ovat mahtavia. Löysin täältä niin monia ystäviä ja paljon yhteistyötä. Kaikki ovat niin ystävällisiä, ja ammennan valtavasti inspiraatiota blogeista, Instagramista ja jokaisesta päivästä.Mitä voimme odottaa seuraavilta päiviltä, kun käytätte Odd Mollyn Instagram-tiliä?

Yritän näyttää jotakin siitä, millaista arkielämäni Ruotsin länsirannikolla tähän aikaan vuodesta on. On kylmää, kaunista ja rauhoittavaa. Pysy mukana matkassa – toivon, että saat inspiraatiota omaan päivääsi!Kunnianosoitus nimimerkille @weare365

Thilda & Mira, ihanat siskokset värikkään ja inspiroivan ”Weare365”-matkailublogin taustalla, valtaavat Instagram-tilimme kolmeksi päiväksi. Osallistu heidän arkisiin seikkailuihinsa tilillämme @oddmolly jo tänään! Muista tutustua myös heidän blogiinsa – www.weare365.comMikä on ollut upein paikka maailmassa, jossa olette käyneet, ja miksi?

Olemme käyneet niin monissa ihmeellisissä paikoissa. Rakastamme seikkailuja luonnossa ja sitä, että annamme tien ja kohtalon päättää suuntamme. Yleensä emme suunnittele matkojamme kovinkaan tarkasti. Kun on avoin matkan varrella tapahtuville asioille, tapahtuu yleensä mitä ihmeellisimpiä asioita. Jos meidän kuitenkin pitäisi valita seikkailuistamme vain yksi, olisi se varmastikin matkamme Norjaan. Vuoret ovat niin henkeäsalpaavia, vaikka olimmekin kuolla patikoidessamme vuoren huipulla olevalle mökille, jossa meidän oli tarkoitus yöpyä. Siinä tarina pähkinänkuoressa.Kertokaa tärkeistä matkatavaroistanne: mitä ilman että voisi elää?

Hyviä kuulokkeita, kirjoja ja sitä kaikkein tärkeintä: kameraa. Luimme juuri mahtavan kirjan nimeltä Shantaram. Vinkkejä, vinkkejä, vinkkejä.Minne menette seuraavaksi?

Suuntamme tammikuussa Meksikon Tulumiin Maxinnen kanssa, joka on yksi parhaista ystävistämme. Ajatus turkoosista vedestä on lähes epätodellinen, kun katsoo nyt ulos ikkunasta.Mitä on hauskinta siinä, että jaatte kokemuksianne blogissanne ja Instagramissa?

Reaktiot ja kommentit. Niitä on mahtavaa lukea. Jaamme mielellämme näkemäämme ja osallistumme mielellämme muiden seikkailuihin.Mitä voimme odottaa seuraavilta päiviltä, kun käytätte Odd Mollyn Instagram-tiliä?

Väläystä arjestamme – hieman sekavasta sellaisesta.
ROADTRIP GAGNEFIIN
Kesä on taianomaista aikaa, kun retkeilee Taalainmaan taivaan alla näiden todella inspiroivien tyttöjen kanssa. Kaikilla heillä on oma, ainutlaatuinen tyylinsä, jossa on persoonallisuutta ja vivahteikkuutta, ja he seuraavat intohimoaan nauttien yhdessä seikkailun huumasta. Kävimme yhdessä roadtripillä Ruotsin Gagnefissa, jossa vietimme viikonloput kuunnellen musiikkia, hengaillen auringossa ja, mikä tärkeintä, tanssien läpi yön.
Saapuminen Gagnefiin

Kotimme seuraavan muutaman päivän ajan.
Aamiainen Eddien tapaan

Lahjakas Eddie valmistaa meille aineenvaihduntaa stimuloivat kaneli-kaalismoothiet.
Gagnefin tyyliin

Grillausta

Ruoka maistuu paremmalta ulkona valmistettuna ja syötynä.
tanssin taikaa

Kiitos, Emma, Eddie, Zara, Hanna, Hilda, Michaela, Madelen, Thilda ja Mira, että teitte tästä viikonlopusta unohtumattoman.

Valokuva: Emma SvenssonTerveiset Tulumista, Meksikosta

Paras tapa liikkua..
Snorklausta Casa Conotessa. Kukaan ei kertonut meille krokotiileistä etukäteen...
Hanna historiallisen Tulumin rannalla.

Toisin kuin muut Maya-rauniot, tämä arkeologinen kaivaus sijaitsee Jukatanin niemimaalla aivan veden äärellä.
Kaikessa rauhassa Cobassa Maya-raunioiden liepeillä.

Uskotaan, että kaupungin ollessa kukoistuksensa huipulla Maya-kaudella siellä asui lähes 50 000 ihmistä.Coban raunionäkymien katselua!
Katarina Tulumin rannalla Jukatanin niemimaan koillisrannikolla.
Suosikkivälipalamme: kookospähkinä suoraan puusta.
Mahtavaa raakaruokaa Sanará-hotellissa Tulumissa.
Nähtävyyksien katselua Tulumissa.