Maksu & toimitus

Maksuehdot

Yhteistyössä Klarna Checkout -palvelun kanssa tarjoamme maksutavoiksi laskun, osamaksun, korttimaksun ja tilisiirron (Norjaa lukuun ottamatta) seuraavilla markkina-alueilla:
* Ruotsi
* Norja
* Suomi
* Saksa.

Kaikilla muilla markkina-alueilla hyväksymme seuraavat maksutavat:
* korttimaksu (MasterCard, VISA ja American Express)
* PayPal.

Syöttäessäsi henkilötietosi Klarna Checkout tunnistaa sinut, ja näet valittavissa olevat maksutavat. Valitsemastasi maksutavasta riippumatta Klarna tai joku heidän kumppaneistaan on täysin vastuussa maksutapahtumasta. Jos sinulla on kysyttävää maksustasi, pyydämme sinua ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Klarnaan numerossa +46 8 120 120 10 tai alla olevaan asiakaspalveluun.
Asiakaspalvelu Ruotsi, paina tästä.
Asiakaspalvelu Norja, paina tästä.
Asiakaspalvelu Suomi, paina tästä.
Asiakaspalvelu Saksa, paina tästä.

Kaikki luotto- ja pankkikortit tarkistetaan ja hyväksytään sekä meidän että kortin myöntäjän toimesta turvallisuussyistä ja petosten estämiseksi.

Lasku

Laskusi luodaan heti tilauksesi lähdettyä varastoltamme. Maksuehdot ovat 14 päivää standardilaskulla ilman ylimääräistä laskutuslisää. Laskusi lähetetään ostotapahtuman päättämisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos valitset kampanjalaskun, siihen sovelletaan ostotapahtuman päättämisen yhteydessä ilmoitettua laskutuslisää.

Klarna Checkout ei vaadi luottotietojen tarkistusta. Tarkistus suoritetaan vain valitsemasi maksutavan niin vaatiessa. Klarnan suorittamat luottotietojen tarkistukset eivät vaikuta luottokelpoisuuteesi eikä niitä pääse tarkastelemaan muiden luottotietojesi tarkistamista vaativien tahojen, kuten pankkien, kautta.

Jos palautat tuotteita, voit lykätä laskusi eräpäivää Oma Klarna -palvelun kautta. Laskuasi muutetaan tai se perutaan riippuen siitä, palautatko vain osan tuotteista vai kaikki tuotteet.

Toimitusehdot

Verkkokauppa toimii maanantaista perjantaihin lukuun ottamatta Ruotsin kalenteripyhiä. Tällä hetkellä voimme ottaa vastaan tilauksia kaikista EU-maista (lukuun ottamatta Tšekkiä ja Slovakiaa), Mansaarelta, Monacosta, Norjasta, Sveitsistä, Ahvenanmaalta, Färsaarilta, Jerseystä, Guernseystä, Gibraltarilta, San Marinosta, Andorrasta, Yhdysvalloista, Kanadasta ja Australiasta. Toivomme, että pääsemme lähiaikoina toimittamaan tuotteitamme myös muihin maihin.

Maasi arvioidut toimitusajat näkyvät alla. Huomaathan, että toimitusaika on viitteellinen, emmekä ota vastuuta mahdollisista kuljetuksen aikaisista viivästyksistä. Alennusmyyntimme aikaan toimitusaika voi olla hieman normaalia pidempi. Kun tilauksesi lähtee varastoltamme, saat sähköpostitse toimitusvahvistuksen, jossa mainitun seurantanumeron avulla voit seurata tilaustasi.

Kaikki tilaukset toimitetaan ilmaisena vakiotoimituksena.


Maa Toimitusaika Kuljetusmaksu
SE 1–4 arkipäivää Ilmainen
DK 4–7 työpäivää Ilmainen
UK, IM 4–7 työpäivää Ilmainen
EU, MC 4–7 työpäivää Ilmainen
NO 4–7 työpäivää Ilmainen
CH 4–7 työpäivää Ilmainen
AX 4–7 työpäivää Ilmainen
FO 4–7 työpäivää Ilmainen
JE 4–7 työpäivää Ilmainen
GG 4–7 työpäivää Ilmainen
GI 4–7 työpäivää Ilmainen
SM 4–7 työpäivää Ilmainen
AD 4–7 työpäivää Ilmainen
Yhdysvallat ja Kanada 5–8 työpäivää Ilmainen
AUS 5–8 työpäivää Ilmainen


Ruotsi

Tilaukset toimitetaan Schenkerin tai Postnordin kautta, ja paketit toimitetaan johonkin niiden toimipisteistä. Tietyillä alueilla voit valita myös Bestin kuljettaman pikalähetyksen kotiosoitteeseesi. Näet kaikki vaihtoehdot kassalla. Saat heiltä ilmoituksen, joka sisältää pakettisi nouto-ohjeet. Älä unohda ottaa mukaan henkilöllisyystodistustasi. Pakettiasi säilytetään toimipisteessä 2 viikon ajan (Schenker) ja 2 viikon ajan (Postnord). Määräajassa noutamatta jääneet paketit toimitetaan takaisin Odd Mollylle. Palautuskulut ovat sinun vastuullasi.


Jos et pysty noutamaan pakettia, joku muu voi noutaa sen puolestasi. Pakettia noutaessaan toisen henkilön on esitettävä oman henkilökorttinsa lisäksi sinun henkilökorttisi.


EU-maat mukaan lukien Ahvenanmaa, Monaco ja Mansaari

Kaikki tilaukset toimitetaan UPS:n välityksellä. Jos et ole paikalla vastaanottamassa pakettia, UPS jättää viestin, ja pakettia säilytetään sen jälkeen paikallisessa UPS:n toimipisteessä. Ota yhteyttä UPS:iin sopiaksesi uusi toimitusaika. UPS:n yhteystiedot löytyvät UPS:n sivustolta. Valitse sivustolla oma maasi.

EU:n ulkopuoliset maat

Kaikki tilaukset toimitetaan UPS:n tai Bringin (vain Norja) kautta. Jollei maksuvaiheessa toisin mainita, verkkokaupassa näkyvillä olevat hinnat eivät sisällä veroja eikä ALV:ia. Tilauksiin voivat vaikuttaa paikalliset verot, UPS:n provisio ja/tai tuontitullit, jotka paikallinen tulliviranomainen määrittää.


Kun tilauksesi Sveitsiin tai Kanadaan on toimitettu, saat UPS:n laskun 10 päivän sisällä. Lopulliset kustannukset sisältävät maassasi kannettavan veron sekä yksittäisistä tuotteistasi perittävän tullimaksun. Kaikki tilaukset toimitetaan UPS:n kautta, ja pakettisi toimitetaan kassalla antamaasi osoitteeseen.

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software