Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästekäytäntömme täällä ja muilla alustoilla, kuten Facebookissa ja Googlessa. Lue lisää ›
Sulje

Yksityisyydensuoja ja tietoturva

Yksityisyydensuoja ja tietoturva

Yleistä

Odd Molly International AB pitää rekisterinpitäjänä huolta siitä, että henkilötietosi ovat turvassa käyttäessäsi palvelujamme. Siksi kerromme tässä tietosuojakäytännössä, miten käsittelemme ja suojaamme henkilötietojasi.

Odd Molly International AB kunnioittaa koskemattomuuttasi ja oikeuttasi päättää omista henkilötiedoistasi. Toimintaamme ohjaavat periaatteet ovat yksinkertaisia. Kerromme avoimesti ja läpinäkyvästi, mitä tietoja keräämme ja miksi. Teemme myös kaiken voitavamme henkilötietojesi suojaamiseksi.

Odd Mollyn tietosuojakäytännössä kerromme, millaista tietoa keräämme sinulta ja sinusta, mihin tarkoitukseen tietoa kerätään ja millä tavoin voit hallita omien henkilötietojesi käsittelyä – ja, tietenkin, kuinka voit ottaa meihin yhteyttä. Tämä tietosuojakäytäntö on voimassa käyttäessäsi Odd Molly International AB:n ylläpitämiä mobiilisovelluksia, verkkomainontaa, verkkosivuja sekä mobiilisovelluksiin tai verkkosivuihin sisältyviä palveluja. Odd Molly International AB on vastuussa näiden ehtojen mukaan kerätyistä henkilötiedoista sekä soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesta henkilötietojen käsittelystä. Soveltuvaan tietosuojalainsäädäntöön sisältyy muun muassa EU:n yleinen tietosuoja-asetus sekä kaikki sen korvaavat tai sitä täydentävät myöhemmät lait.

Kun viittaamme tässä tietosuojakäytännössä oddmolly.com-sivustoon, tarkoitamme myös seuraavia sivustoja: mobiilisovelluksemme, oddmolly.fi, oddmolly.no, de.oddmolly.com, oddmolly.dk ja oddmolly.se.

Keräämämme henkilötiedot

Odd Molly International AB kerää tietojasi, jos olet asiakkaamme tai jos rekisteröidyt viestintäkanaviimme. Määrittelemme viestintäkanavaksi palvelun, jota varten pyydämme sinua antamaan meille yhteystietosi. Esimerkkejä keräämistämme henkilötiedoista ovat nimesi sekä yhteystiedot, kuten puhelinnumero, sähköpostiosoite ja postiosoite. Ruotsissa pyydämme myös sosiaaliturvatunnuksesi. Saatamme tarvittaessa päivittää yhteystietojasi muiden julkisten rekisterien, Ruotsissa esimerkiksi Statens Personadressregisterin (SPAR) pohjalta, jotta voimme olla varmoja saamiemme tietojen paikkansapitävyydestä.

Voimme kerätä tietoja seuraavissa yhteyksissä:
a) Jollakin tarjoamallamme alustalla tarjotun palvelun ilmoituksen yhteydessä.
b) Kun annat sosiaaliturvatunnuksesi, sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi verkkosivuillamme.
c) Kun päivität tietojasi oddmolly.com-sivuston Omat sivuni -kohdassa.
d) Jos otat meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai verkkosivujemme tai jonkin sosiaalisen median sivumme kautta.
e) Jos tilaat uutiskirjeemme tai liityt Odd Molly -klubiin.
f) Vieraillessasi oddmolly.com-sivustolla keräämme tietoja, joihin sisältyvät seuraavat asiat, mutta joihin tiedonkeruumme ei kuitenkaan rajoitu: tiedonsiirtoa koskevat tiedot, sijaintitiedot, blogi- ja muut viestintätiedot, kuten IP-osoite sekä vierailuun käytetyn laitteen, käyttöjärjestelmän ja selaimen tyyppi.

Suostumus tietojen keräämiseen

Kun pyydämme sinua antamaan suostumuksesi rastittamalla ”hyväksyn”-ruudun tai vastaavan, annat suostumuksesi siihen, että voimme käyttää verkkosivuillamme ja mobiilisovelluksissamme antamiasi henkilötietoja, kuten nimeäsi, puhelinnumeroasi ja sähköpostiosoitettasi, sen palvelun markkinointitarkoituksiin, jolle olet antanut henkilötietojasi. Keräämme tietoja myös IP-osoitteestasi, maantieteellisestä sijainnistasi sekä muista asioista varmistaaksemme, että sinulle lähettämämme markkinointi on mahdollisimman merkityksellistä ja vastaisi siten toivon mukaan tarpeisiisi.

Selaamalla oddmolly.com-sivustoa hyväksyt, että Odd Molly International AB voi lisätä tietokoneellesi kolmannen osapuolen evästeen. Kyseinen eväste tallentaa verkkokäyttäytymistäsi, jotta voimme tarjota sinulle merkityksellistä markkinointia.

Miten käytämme keräämiämme tietoja

Odd Molly International AB käsittelee henkilökohtaisia tietoja pääasiassa jäljempänä kuvattuja käyttötarkoituksia sekä mitä tahansa keräämisen hetkellä ilmoitettuja ylimääräisiä käyttötarkoituksia varten:

a) Odd Molly International AB:n tarjoaman alustan kautta tehtyjen palvelutilausten toteuttaminen;
b) Hyvän asiakaspalvelun varmistaminen, kuten pyyntöjesi käsitteleminen, virheellisen tiedon korjaaminen tai pyytämäsi tiedon, kuten uutiskirjeen lähettäminen;
c)Tietoja palvelun tilauksesta säilytetään ja käytetään yleisluontoisten ja kohdennettujen tarjousten, alennusten, kampanjoiden ja markkinoinnin pohjaksi;
d) Asiakasprofiilien hallinnointi sekä analyysien ja markkinointitutkimuksien toteuttaminen;
e) Järjestelmänhallinta sekä pääasiassa kootusti toteutettava tilastotiedon kerääminen käyttäjiemme verkkokäyttäytymisestä ja -tavoista;
f) Tuotteidemme ja palvelujemme kehittäminen, toimittaminen ja parantaminen verkko- ja mobiilikäyttäytymisesi perusteella.
g) Henkilötietoja käytetään myös analysointiin, jotta voimme kehittää kohdennettuja tarjouksia ja palveluja.
h) Tietojen ja kampanjoiden lähettäminen sinulle tekstiviestillä, sähköpostilla, mobiilisovelluksen kautta, push-ilmoitusten kautta tai muun sähköisen viestintäkanavan, kuten sosiaalisen median kautta aktiivisen asiakassuhteemme vuoksi;
i) Jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja kertoa tarjouksistamme, kampanjoistamme tai sinua kiinnostavista palveluista mobiilisovelluksella, tekstiviestillä, sähköpostilla tai postitse. Huomaa, että voit perua tämän kampanjan koska tahansa;
j) Merkityksellisten suositusten, tarjousten ja räätälöityjen palvelujen tarjoaminen sinulle sen perusteella, mistä samantyyppisesti käyttäytyvät ihmiset ovat kiinnostuneet sekä millaisia palveluja olet käyttänyt tai katsonut ja mihin palveluihin olet osoittanut kiinnostusta;
k) oddmolly.com-sivuston kehittäminen hyödyllisemmäksi sekä käyttäjäkokemuksesi parantaminen tarjoamillamme alustoilla muokkaamalla palvelun ulkoasua käyttämälläsi laitteella;
l) Tärkeiden viestien lähettäminen koskien käyttöehtojemme muutoksia;

Tiedot, joita voidaan luovuttaa eteenpäin

Jotta voisimme tarjota palvelujamme, voimme jakaa tietoa muille yrityksille, jotka käsittelevät tietoja puolestamme. Näitä yrityksiä ovat esimerkiksi: toimitus- ja analysointipalveluja tarjoavat yritykset sekä muut yritykset, jotka auttavat meitä täyttämään käyttö- ja toimitusehtomme. Kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu kuitenkin aina erittäin turvallisesti ja luottamuksellisesti.

Yhtiö tekee yhteistyötä vain sellaisten tahojen kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja EU/ETA-alueella tai joiden suojaustaso on yhtä vahva kuin EU/ETA-alueella, kuten yhtiöillä, jotka ovat liittyneet EU:n ja Yhdysvaltain väliseen niin sanottuun Privacy Shield -tietosuojajärjestelyyn.

Tietoa evästeistä

Kun käytät sivustoamme ja mobiilisovellustamme, henkilötietojasi voidaan kerätä evästeiden avulla. Sitä tapahtuu, kun jatkat oddmolly.com-sivuston selaamista. Evästeet varastoivat tietoa siitä, miten käytät sivustoa ja millä sivuilla olet vieraillut. Kerätyt tiedot voivat olla teknistä tietoa käyttämästäsi laitteesta ja internetyhteydestä, kuten käyttöjärjestelmästäsi, selaimesi versiosta, IP-osoitteestasi, evästeistä ja yksilöllisistä tunnisteista. Käytämme erilaisia menetelmiä tunnistaaksemme sinut, kun käytät verkkosivujamme, joilla tarjoamme palveluja. Siten saamme lisää tietoa käyttäjistämme. Tunnistaminen voidaan tehdä joko omilla evästeillämme tai käyttämällä kolmansien osapuolten teknologiaa.

Henkilötietojen laillisuus, säilyttäminen ja luovuttaminen

Lähettämällä tietoja Odd Molly International AB:lle annat meille luvan rekisteröidä ja säilyttää tietoa siitä, mitä palvelujamme olet ostanut sekä käsitellä henkilötietojasi eriteltyjä käyttötarkoituksia varten. Odd Molly International AB perustelee käsittelyn lainmukaisuuden sopimuksen noudattamisella, laillisella velvoitteella, liiketoimintaedulla tai suostumuksella. Jos käytämme perusteluna liiketoimintaetua, teemme sen vain edellä kuvattuja käyttötarkoituksia varten. Huomaa, että voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä. Löydät yhteystietomme Ota meihin yhteyttä -otsikon alta.

Käsittelemme henkilötietojasi soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Henkilötietojasi ei säilytetä pidempään kuin käsittelyn tarkoitusta varten on välttämätöntä. Odd Molly International AB säilyttää henkilötietojasi niin kauan kuin olet asiakkaamme. Henkilötiedot poistetaan, kun ne eivät ole enää merkityksellisiä tai tarpeellisia niiden keräämisen perusteena ollutta analyysia tai suoramarkkinointia varten tai kun peruutat uutiskirjeemme tilauksen tai kun peruutat suostumuksesi ottamalla meihin yhteyttä. Löydät yhteystietomme Ota meihin yhteyttä -otsikon alta. Joitakin tietoja saatetaan säilyttää pidempään, jos muut lakiin perustuvat vaatimukset, kuten kirjanpitolaki, niin edellyttävät. Kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu kuitenkin aina erittäin turvallisesti ja luottamuksellisesti.

Oikeutesi

Sinulla on omiin henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia. Voit hallinnoida tietojasi ja sitä, mitä tietoja sinusta säilytämme. Korjaamme virheellisiksi havaitut tiedot omasta aloitteestamme tai sinun pyynnöstäsi. Voit myös milloin tahansa vaatia henkilötietojesi poistamista tai vastustaa niiden käyttöä ottamalla meihin yhteyttä (löydät yhteystietomme Ota meihin yhteyttä -otsikon alta). Jos epäilet meidän loukkaavan oikeuksiasi, ota yhteyttä meihin tai paikalliseen tietosuojavaltuutettuun.

Voit milloin tahansa kieltäytyä lähettämästämme markkinointiviestinnästä lähettämällä sähköpostia tukeemme sekä perua lähettämiemme sähköposti- ja tekstiviestien vastaanottamisen. Voit aina myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat neuvoja siihen, miten voit kieltäytyä viestinnästämme.

Lopuksi, sinulla on oikeus saada tietoa siitä, mitä henkilötietoja Odd Molly International AB sinusta säilyttää. Saat tietää sen ottamalla meihin yhteyttä jäljempänä olevien yhteystietojen kautta.

Linkit muille sivustoille

Jos sivumme sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille tai kolmansien osapuolten julkaisemaa materiaalia: Odd Molly International AB ei hallinnoi näitä verkkosivuja tai niiden materiaalia, joten emme voi ottaa mitään vastuuta niiden sisällöstä. Emme myöskään ole vastuussa mistään näiden linkkien käytöstä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista tai menetyksistä.

Korttiostot

Jotta kortilla ostaminen olisi mahdollisimman turvallista, kaikki siihen liittyvät tiedot lähetetään salattuina. Tiedot siis siirretään suojatun yhteyden kautta, eikä kukaan ulkopuolinen osapuoli pääse lukemaan korttisi tietoja luvatta.

Kaikki korttimaksut tarkistetaan. Odd Molly International AB pidättää oikeuden viivyttää tilausta, mikäli epäilemme petosta. Turvallisuussyistä emme säilytä mitään maksutietoja tietokannassamme.

Hallintoalue ja lakien soveltaminen

Rajoittamatta oman maasi kuluttajansuojalain antamia oikeuksia yksityisyydensuojaan ja tietoturvaan sekä niihin liittyviin kiistoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Ruotsin lakeja. Yksityisyydensuojaan ja tietoturvaan tai verkkosivuston käyttöön liittyvät kiistat ratkotaan yksinomaan ruotsalaisissa oikeusistuimissa.

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tai jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä seuraavia yhteystietoja:
Odd Molly International AB
Kornhamnstorg 6, 111 27 Tukholma, Ruotsi
+46-8-522 28 552
support@oddmolly.com
gdpr@oddmolly.com

Tämä tietosuojakäytäntö on voimassa 215. 2018alkaen.

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software