Odd Molly -leggingsit – mukavat ja värikkäät trikoot ja printtikuvioiset joogahousut


Rakastu sinäkin leggingseihin! Me Odd Mollylla todella rakastamme sitä, kuinka leggingsit ovat samanaikaisesti sekä tyylikkäät että niiiin mukavat – lyömätön yhdistelmä lähes mihin tahansa säähän ja tyyliin.

Odd Mollyn printtikuvioisia leggingsejä on saatavana useilla eri kuvioilla ja useissa eri väreissä, jotta olet taatusti valmiina tilanteeseen kuin tilanteeseen. Yhdistä ne yksiväriseen valkoiseen t-paitaan, ja anna leggingsien olla kaiken huomion keskipisteenä, tai laita kaikki peliin yhdistämällä ne värikkääseen ja hauskaan yläosaan! Kun sää viilenee, rakastamme tiheäneuloksisia leggingsejä, jotka pitävät meidät lämpiminä.

Muista myös tutustua laajan mallistomme mukavia ja värikkäitä urheiluleggingsejä, jotka nostavat hymyn huulillesi ja saavat sinut ahkeroimaan entistä kovemmin! Mukavan istuvuuden ja iloisten kuviointien ansiosta ne ovat täydellinen valinta juoksutrikoiksi tai joogahousuiksi. Ja muista tutustua myös yhteensopiviin urheiluyläosiin!

Ylisuuret neulepuserot, tiukat yläosat tai ihanat mekot – leggingsit toimivat lähes minkä tahansa vaatekaapissasi olevan vaatteen kanssa. Löydä Odd Molly -suosikkileggingsisi täältä!

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software