Odd Molly -housuja naisille


Kuuntele sisäistä hippiäsi ja valitse trendikäs hippityyli, johon kuuluvat levenevälahkeiset housumme, joita on saatavana useissa kauniissa kukkaprinteissä – kaksi juhlasuosikkiamme. Ja niihin hetkiin, kun haluat pukeutua todella mukavasti mutta tyylikkäästi, kuten viettäessäsi kiireetöntä sunnuntaita kotisohvalla, meiltä löytyy mallisto pehmeitä puuvillaisia verryttelyhousuja sekä leggingsejä. Niitä on saatavana perusväreissä, kuten mustana ja valkoisena, sekä erilaisissa kuoseissa, jotka ovat asukokonaisuutesi ydin.

Elä farkku-unelmaasi Odd Molly -farkuissa! Farkut ovat täydellinen perusta mille tahansa asukokonaisuudelle, oli päivä mikä hyvänsä. Ihonmyötäiset ja boot cut -malliset, korkea- ja matalavyötäröiset, revityt ja vähäeleiset. Valitsetpa minkä tyylin tahansa, voit olla varma siitä, että kaikista niistä löytyy ihania pieniä yksityiskohtia, kuten molly-dollareita.

Rennon arkilookin saat yhdistämällä revityt, paikoilla koristellut siniset farkut printtikuvioiseen T-paitaan. Mukava toimistotyyli syntyy yhdistämällä ihonmyötäiset farkut tyylikkääseen puseroon. Ja vaihda kotiin tultuasi yläosasi pehmeään, väljään collegepuseroon ja käperry sohvalle rentoutumaan.

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software