Neuletakit

TÄMÄN KATEGORIAN MYYDYIMMÄT

choice maker cardiganchoice maker cardigan

choice maker cardigan

249,00 USD249
move me cardiganmove me cardigan

move me cardigan

219,00 USD219
soft pursuit cardigansoft pursuit cardigan

soft pursuit cardigan

269,00 USD269

Neuletakkeja naisille – ihania neuleita ja mukavia suosikkeja


Aika lisätä kerroksia! Me täällä Odd Mollylla rakastamme neuletakkeja! Ja tiedämme, ettemme ole ainoita. Olemme niin ylpeitä siitä, että Mollyn seuraajat ympäri maailmaa ovat ottaneet omikseen Odd Molly -villatakit niiden korkean laadun, suunnittelun ja ainutlaatuisten kuviointien ansiosta.

Täältä löydät aidot Odd Molly -klassikot, kuten Lovely Knit Jacket- ja Canna-neuletakit, sekä uudet suosikit, joissa on uudenlaisia tyylejä ja erityisesti suunniteltuja kuviointeja. Ja ihastuitpa mihin neuletakkiin tahansa, voit olla varma, että siitä tulee täydellinen lisäys vaatekaappiisi useiden sesonkien ajaksi.

Yhdistämällä tyylikkään neulejakun mustaan hameeseen tai tummiin farkkuihin luot täydellisen toimistotyylin. Anna neuletakkiemme lämmittää sinua viileinä kesäiltoina. Pitkä villatakki ja ponchot ovat täydellinen korvike syystakeille – niiden avulla voit nauttia kesätunnelmasta hieman pidempään.

Neuletakkivalikoimastamme löytyy vaihtoehtoja aina mustista ja valkoisista v-kaula-aukkoisista neuleista ja palmikkoneuleista klassikoihin, joita koristavat jakardikuvioinnit ja sesonkivärit. Näiden joukosta löydät varmasti uuden Odd Molly -neuletakin, johon rakastua! Yhä uudelleen ja uudelleen.


Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software