Klassinen Odd Molly Canna Cardigan -villatakki on aina tyylikäs


Canna Cardigan on yksi aidoista nimikkotuotteistamme ja yksi kaikkein rakastetuimmista neuletakeista. Yksivärisistä versioista ainutlaatuisiin jakardikuvioihin – tätä boheemia neuletakkia on saatavilla eri väreissä ja eri kuvioilla. Kuinka monta? No… olemme rehellisesti sanottuna seonneet laskuissa. Canna Cardigan on ehdottomasti yksi ikisuosikeistamme – se palaa joka sesonki uusissa väreissä, ja ne kaikki olisi pakko saada.

Vaikka värit ja kuviot vaihtuisivatkin, klassinen malli pysyy. Jokaisessa Canna Cardigan -villatakissa on tyylikäs shaalikaulus, naisellisen muodon antavat röyhelöt kyljissä sekä tälle neuleelle ominaiset neulotut sitomisnauhat edessä, jotka voidaan jättää auki tai sitoa ihanaksi pieneksi rusetiksi.

Canna Cardigan on mielestämme aivan täydellinen yhdistelmä söpöyttä ja asennetta. Yhdessä valkoisen yläosan ja farkkujen kanssa se muodostaa rennon arkipäivän asun. Vaihtoehtoisesti sen voi yhdistää hienostuneisiin mustiin housuihin toimistossa tai sitä voi käyttää syysjakkuna sään viiletessä.
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software