Muotiasusteet – huiveja, vöitä, canvaskasseja ja muita kauniita pieniä juttuja


Ihanat asusteet! Emmekö me kaikki rakastakin noita pieniä lisäyksiä, jotka saavat koko asun loistamaan? Huiveja, pipoja, nahkavöitä, canvaskasseja ja lapasia – Odd Mollyn naisten asustemallisto on yksinkertaisesti täynnä kaikkia niitä ihania ja omalaatuisia juttuja, jotka täydentävät päivän tyylin, joka päivä.

Neulepipot ovat välitön suosikki viileinä syys- ja talvikausina. Jos haluat, että kaikki asusteesi sopivat hyvin yhteen, voit yhdistää Odd Molly -piposi saman sarjan neulehuiviin, jossa on suloisia solmittuja hapsuja – tai ehkä pariin neulelapasia, joiden fleecevuori pitää kädet ihanan lämpiminä? Neulotut käsivarren lämmittimemme ja polvipituiset säärystimemme taas ovat loistava valinta, kun haluat pysyä lämpimänä ja pitää olosi mukavana sisätiloissa – tai jos raivaat kulkuasi lehtikasojen läpi lämpimänä syyspäivänä.

Ja koska emme vain saa tarpeeksemme näistä pienistä ja kauniista jutuista, lisäämme myös jatkuvasti uusia tuotteita Odd Molly -muotiasusteiden mallistoomme. Toisin sanoen – muista käydä täällä usein vilkaisemassa mallistoamme!
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software