Kengät

TÄMÄN KATEGORIAN MYYDYIMMÄT

walkability slipperwalkability slipper

walkability slipper

139,00 USD139
stepper espadrillostepper espadrillo

stepper espadrillo

139,00 USD139
pedestrian sneakerpedestrian sneaker

pedestrian sneaker

89,00 USD89
take a bow slippertake a bow slipper

take a bow slipper

139,00 USD139

Tutustu Odd Molly -kenkiin – espadrilloja, tennareita ja kumisaappaita kaikilleJalat – tässä teille jotakin taivaallista! Upouuden Odd Molly -kenkämallistomme tavoitteena oli luoda moderni ja kestävä mallisto, johon jokainen jalka – ja sen omistaja – ihastuu. Tuloksena on kenkämallisto, johon kuuluu kaikenlaista trendikkäistä tennareista ja kangaskengistä kauniisiin espadrilloihin ja kumisaappaisiin – jotakin lähes kaikkiin tilanteisiin. Kaikki kengät ovat tyylikkäitä ja mukavia, ja niissä on ihastuttavia pieniä yksityiskohtia, kuten satiinisia sitomisnauhoja ja brodeerattuja kuviointeja.

Valitse pari korkeavartisia nahkatennareita viimeistelemättömillä reunoilla, jotka sopivat upeasti yhteen revittyjen farkkujen kanssa, ja saat rennon arkityylin. Näytä upealta Odd Molly -espadrilloissasi yhdistämällä ne liehuvaan kesämekkoon lähtiessäsi rannalle tai viettäessäsi hetkeä varjossa kylmän juoman kanssa kuumana kesäpäivänä. Ja mitä tulee matalavartisiin tennareihin – mukava pari toimii lähes aina.

Ja sateisten päivien saapuessa suloiset kumisaappaamme ovat täydellinen kumppanisi. Selaile mallistoamme ja löydä Odd Molly -suosikkikenkäsi jo tänään!

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software